طرز تهیه نان بربری در خانه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1178.jpg
    بربری از جمله نانهایی است كه میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یك صبحانه جانانه خواهد شد. امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهد.

    طرز تهیه :

    آرد 1 كیلو
    شكر 15 گرم
    نمك 12 گرم
    روغن 10 گرم
    بهبود دهنده 5 گرم
    خمیر مایه 20 گرم
    آب 550 تا 600 گرم
    كنجد به میزان كافی
    طرز تهیه :
    ابتدا آرد، نمك، شكر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می كنیم.
    سپس آب را كم كم می ریزیم تا خمیر تشكیل شود .
    به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد روغن را اضافه می كنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم.
    خمیر را چانه گیری می كنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می كنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد.
    بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده كنیم و روز آن كنجد هم بپاشیم .