بربری از جمله نانهایی است كه میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یك صبحانه جانانه خواهد شد. امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهد. طرز تهیه : آرد 1 كیلو شكر 15 گرم نمك 12 گرم روغن 10 گرم بهبود دهنده 5 گرم خمیر مایه 20 گرم آب 550 تا 600 گرم كنجد به میزان كافی طرز تهیه : ابتدا آرد، نمك، شكر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می كنیم. سپس آب را كم كم می ریزیم تا خمیر تشكیل شود . به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد روغن را اضافه می كنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم. خمیر را چانه گیری می كنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می كنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد. بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده كنیم و روز آن كنجد هم بپاشیم .