ژله با تزئین هویج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1199.jpg


    مواد لازم:

    ژله آلوئه ورا 1 بسته
    ژلاتین 1 ورق
    هویج درشت 3 عدد
    شکر 1 قاشق
    نصف گردوی درشت 6 الی 7 عدد
    تمشک 15 عدد یا بیشتر
    آب 3 لیوان

    طرز تهیه :
    _ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
    _ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
    _ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
    _ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنید و در یخچال بگذارید
    _ پس از نیم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال در آورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .