سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1205.jpg

    مواد لازم نان ماست و خردل:

    نان حجمی یک عدد
    پنیر چدار یا گودا 100 گرم
    ماست ساده 4 قاشق غذاخوری
    تخم خردل 2 قاشق غذاخوری
    سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی) یک قاشق غذاخوری
    سس فلفل تند به میزان لازم
    سالاد پیاز قرمز کوچک یک عدد
    خیار متوسط یک عدد
    هویج یک عدد
    لیموترش یک عدد
    روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری
    جعفری یک دسته کوچک
    کاهو 200 گرم
    جوانه 50 گرم
    سرکه بالزامیک به میزان لازم
    پنیر فتا 10 گرم

    مواد لازم سس جگر:

    ژامبون 2 ورقه
    روغن زیتون به میزان لازم
    جگر مرغ 400 گرم
    سرکه قرمز 100 میلی لیتر
    ماست 2 قاشق غذاخوری

    روش تهیه:
    1 - نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.

    2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.

    2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبون‌های خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.

    3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.

    4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نان‌های برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.