طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1107.jpg
    در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

    مواد لازم برای 4 نفر :

    فیله سینه مرغ 4 عدد
    آب پرتقال و رنده پوست آن نصف یک عدد
    نصف یک عدد آب لیمو ترش و رنده پوست آن
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    زیره 4/1 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.
    مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
    مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.