با تهیه این غذا همه گروههای سنی،به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد. مواد لازم : سیبزمینی 2 عدد متوسط ترهفرنگی یک تکه 5 سانتیمتری قارچ ریز 25 گرم روغن 2 قاشق چایخوری ( 10 میلیگرم ) ذرت کنسروی 2 قاشق سوپخوری ( 25 گرم ) نمک، فلفل به میزان لازم شیر یک قاشق غذاخوری ( 15 میلیلیتر ) کره کمی پنیر ورقهای یک ورقه ژامبون مرغ یا گوشت یک ورقه ضخیم طرز تهیه : فر را تا حرارت 200 درجة سانتیگراد (400 درجة فارنهایت یا شمارة 6 اجاق گاز) گرم کنید. سیبزمینیها را آبپز کنید تا کاملاً نرم شوند و یا میتوانید آنها را از چند نقطه با چنگال سوراخ کرده و بر روی کاغذ روغنی در مایکروفر با درجة زیاد(قدرت 100 درصد) و به مدت 7 تا 8 دقیقه قرار دهید تا کاملاً نرم شوند. تره فرنگی را از درازا نصف کرده، آن را به خوبی بشویید تا شنهای بین آن پاک شود و بعد آنها را به صورت باریک، حلقهحلقه کنید. بعد قارچها را نیز به صورت نازک ورقهورقه کنید. روغن را در تابهای ریخته و ترهفرنگی، قارچ و ذرت را به آرامی در آن تفت دهید تا کاملاً نرم شوند سپس مواد را در کاسهای بریزید و گرم نگهدارید. وقتیکه سیبزمینیها پخته شد، آنها را با پوست و از درازا نصف کرده و داخل آنها را تا حدی با قاشق خالی نمایید که ضخامت دیواره آنها نیمسانتیمتر باشد و بعد سیبزمینیهای خارج کرده را با مواد موجود در کاسه کاملاً مخلوط کنید. سپس شیر، کره و در صورت تمایل، کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آنها را به هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بعد مجدداً از مواد آماده شده داخل سیبزمینیها را پر کنید. دو عدد از نیمههای سیبزمینی را داخل هر پیشدستی قرار دهید. از پنیر ورقهای و ورقة ژامبون، تکههای مثلثی شکلی را به تناسب اندازه قایقها برش بزنید و آنها را با خلال دندانهای تزیینی به صورت بادبان بر روی قایقها نصب کنید. بگذارید غذا پیش از سرو برای کودکان کمی خنک شود.