سان چوی بو، شام خوشمزه چینی!

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    اگر هوس یك شام به سبك چینی دارید، اما نمی‌دانید دقیقا چه می‌خواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان كنید تا مشتری دائمی آن شوید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1172.jpg
    مواد لازم برای 4 نفر:

    كاهو پیچ درشت یك عدد
    روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
    پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
    مرغ چرخ‌كرده 500 گرم
    هویج كوچك یك عدد، رنده‌شده
    كدوی كوچك یك عدد، رنده‌شده
    فلفل دلمه‌ای قرمز یك عدد، نگینی ریز
    كنسرو ذرت 125 گرم
    نمك و فلفل به میزان لازم

    روش تهیه:

    1 - كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
    2 - روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
    3 - هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
    4 - برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

    نكات:
    1 - در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
    2 - می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.