مواد لازم : آرد برنج يك پيمانه كدوحلوايي پخته شده يك پيمانه مغز گردو، چرخ شده يكچهارم پيمانه تخممرغ يك تا 2 عدد شكر يكدوم پيمانه گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوري پودر هل يك قاشق چايخوري پودر دارچين يك قاشق چايخوري نمک يك قاشق چايخوري جوششيرين يكدوم قاشق چايخوري آب يا شير به اندازهاي كه مايه شل شود روش تهيه: 1 - كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد. 2 - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخشده، كدوي پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچين و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد. 3 - تخممرغها را همراه با جوششيرين بزنيد و به مواد اضافه كنيد. 4 - از آب يا شير به مواد اضافه كنيد تا مايه شلي به غلظت مايه كوكو درست شود. آن را يكي، دو ساعت بگذاريد تا بماند. 5 - از مايه، درون تابه ريخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنيد، سپس آن را در ظرف دردار بريزيد تا خشك نشود.