مواد لازم : آرد ۲پیمانه خمیرمایه ۲قاشق مرباخوری شکر ۴قاشق مرباخوری آب سه چهارم پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست ۲قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری حبه سیر خردشده ۵تا۶عدد گشنیز خرد شده به اندازه کافی نمک به اندازه کافی طرز تهیه : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در مکان گرم قرار دهید. نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. این خمیر نرم و چسبناک خواهد بود. روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه ورز دهید. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود. دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید. فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید. در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید. روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲دقیقه بپزد. مراقب باشید نان نسوزد. نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد.کمی کره روی نان بمالید و سرو کنید.