سس مکزیکی هفت لایه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1156.jpg
    این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
    این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .

    طرز تهیه سس تاكو :
    مواد لازم :

    سس گوجه فرنگی 250 گرم
    آب 1/4 پیمانه
    پودر فلفل چیلی 1/4 قاشق چایخوری
    زیره 1 قاشق چایخوری
    پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    سركه سفید 1 قاشق غذاخوری
    پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
    نمك 1/4 قاشق چایخوری
    پودر پاپریكا 1/4 قاشق چایخوری
    شكر 1/4 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .