مواد اولیه : گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان يك كيلوگرم چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده 500 گرم پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه 300 گرم لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود 200 گرم پودر جوز هندي سه قاشق غذاخوري پودر زنجبيل ، پودر هل يك قاشق غذاخوري فلفل سياه يك قاشق چايخوري روغن مايع 10 قاشق غذاخوري نمك به ميزان لازم طرز تهيه: اين غذا جزو اصليترين غذاهاي مشهد محسوب شده و بر سر سفره اغلب مشهديها به ويژه در مهمانيهاي آنها ديده ميشود. ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آبپز ميكنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش ميكنيم. چربي گوسفند و پياز چرخ شده را داخل ظرفي ميريزيم. گوشتها را با آنها ميجوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوانهاي گردن را از گوشت جدا ميكنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم ميزنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست بدهد. ادويهها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم و مجددا به مدت سه ساعت ميگذاريم بجوشد. بعد از اينكه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم ميگذاريم.