طرز تهیه سوپ زرشک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1151.jpg
    مواد لازم :

    سينه مرغ 300 گرم
    جعفري خردشده 150 گرم
    قارچ خردشده 100 گرم
    رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
    آرد گندم دو قاشق سوپخوري
    آبليمو سه قاشق سوپخوري
    زرشك 200 گرم
    پياز يك عدد
    هويج 100 گرم
    سيب‌زميني 80 گرم
    روغن مايع نصف پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    طرز تهيه سوپ زرشک :
    پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .