طرز تهیه اسکاچ مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1122.jpg
    مواد لازم :

    مرغ خام چرخ کرده 300 گرم
    سس خردل 1 قاشق مربا خوری
    سس فلفل 1 قاشق مربا خوری
    تخم بلدرچین 10 عدد
    کنجد به میزان لازم
    پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه :
    در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.