طرز تهیه خورش كدو و آلبالو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1121.jpg
    مواد لازم :

    گوشت ۴۰۰ گرم
    کدو سبز ۱۰ الی ۱۲ عدد
    آلبالو ۴۰۰ گرم
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
    نمک و زردچوبه به قدر کافی
    روغن برای سرخ کردن
    دارچین به میزان لازم
    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه خورش كدو و آلبالو :
    گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
    در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .