سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1110.jpg
    مواد لازم :

    روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوری
    پياز خرد شده يک عدد کوچک
    هويج خرد شده يک عدد
    ساقه کرفس خرد شده يک عدد
    نخود آب پز شده ۲ پيمانه
    سير کباب شده يک بوته
    رُزماری ۲ قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به اندازه کافی
    آب مرغ 8 پيمانه
    آب و پوست ليموترش يک عدد
    جعفری خرد شده نصف پيمانه
    طرز تهيه :
    ابتدا کمي روغن زيتون روی سير بريزيد و در فويل بپيچيد؛ سپس به مدت ۴۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنيد.
    در قابلمه ای، روغن زيتون را روی حرارت ملايم داغ کنيد پياز، هويج و کرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد.
    نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.
    مواد را در غذاساز به شکل پوره دربياوريد و به قابلمه بازگردانيد.
    نمک و فلفل، آب ليمو، پوست ليمو و جعفری را اضافه و سرو کنيد.