مواد لازم : روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوری پياز خرد شده يک عدد کوچک هويج خرد شده يک عدد ساقه کرفس خرد شده يک عدد نخود آب پز شده ۲ پيمانه سير کباب شده يک بوته رُزماری ۲ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به اندازه کافی آب مرغ 8 پيمانه آب و پوست ليموترش يک عدد جعفری خرد شده نصف پيمانه طرز تهيه : ابتدا کمي روغن زيتون روی سير بريزيد و در فويل بپيچيد؛ سپس به مدت ۴۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنيد. در قابلمه ای، روغن زيتون را روی حرارت ملايم داغ کنيد پياز، هويج و کرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد. نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد. مواد را در غذاساز به شکل پوره دربياوريد و به قابلمه بازگردانيد. نمک و فلفل، آب ليمو، پوست ليمو و جعفری را اضافه و سرو کنيد.