مواد لازم : برای ۲ الی ۳ نفر برنج ۲ پيمانه قيمه سينه مرغ ۲ پيمانه جوانه ماش ۴ پيمانه پياز سزخ شده ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري آب ۵/۳ پيمانه روغن زيتون ۲ قاشق غذا خوري نمك قدري زعفران دم كرده به مقدار لازم دارچين ۱ قطعه برگ بو ۲ عدد زنجبيل يک قطعه طرز تهيه : قبلاً طرز تهيه جوانه ماش را برايتان نوشته بودم به همان روش جوانه را آماده كنيد و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید. برنج را شسته ويك ساعت قبل از پخت آب و نمك رويش بريزيد تا خيس بخورد . گوشت قيمه سينه مرغ را با دارچين و زنجبيل و برگ بو و يك عدد پياز رنده شده و نمك و زردچوبه با كمي روغن تفت دهيد و بعد رويش آب بريزيد و بگذاريد بپزد اين گوشت ظرف نيم ساعت پخته ميشودوصبر كنيد تا آب آن هم كاملاً تبخير شود تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچين و زنجبيل را دور بيندازيد . برنج را با آب و روغن زيتون و زعفران در پلو پز بريزيد و بعد از اينكه آبش جمع شد .برنج را در سيني بريزيد و كف پلوپز را اگر دوست داشتيد كمي روغن بريزيد و نان و يا سيب زميني بچينيد سپس از برنج يك كفگير در قابلمه پلوپز ريخته و روي آن يك لايه جوانه ماش و بعد يك لايه گوشت بريزيد ودوباره همين كار را تكرا كنيد تا تمامي مواد را در فابلمه بريزيد و بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهيد پلو دم بكشدوقتي دم كشيد در هنگام كشيدن پلو لا به لاي آنرا پياز سرخ شده بريزيد . تغییرات شیمیایی كه در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد. به طور كلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی كالری و كربوهیدرات كاهش می یابد. برای درك بهتر این موضوع جوانه ماش را مورد آزمایش قرار داده اند و نتیجه بدست آمده را كه مقایسه ای بین دانه و جوانه ماش است، به شرح زیر بیان كرده اند. در حالت جوانه زده 15 درصد كاهش انرژی یا كالری 15 درصد كاهش كربوهیدرات 30 درصد افزایش پروتئین قابل دسترس 34 درصد افزایش كلسیم 80 درصد افزایش پتاسیم 690 درصد افزایش سدیم 40 درصد افزایش آهن 56 درصد افزایش فسفر 285 درصد افزایش ویتامینA 515 درصد افزایش ریبوفلاوین یا ویتامینB2 256 درصد افزایش نیاسین یا ویتامینB3 به مقدار زیاد افزایش ویتامینC