آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است. مواد اولیه: گوشت گوسفند نیم کیلو نخود نصف لیوان پیاز بزرگ 2 عدد سیبزمینی متوسط 3 عدد کشک ساییده 250 گرم آب یک و نیم لیتر نعنا داغ به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم گل زرد جهت تزیین طرز تهیه آبگوشت کشک : • گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم. • سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم. • در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم) • کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم. • وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم. • برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.