آشنایی با روش تهیه آبگوشت کشک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1088.jpg
    آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.

    مواد اولیه:

    گوشت گوسفند نیم کیلو
    نخود نصف لیوان
    پیاز بزرگ 2 عدد
    سیب‌زمینی متوسط 3 عدد
    کشک ساییده 250 گرم
    آب یک و نیم لیتر
    نعنا داغ به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    گل زرد جهت تزیین

    طرز تهیه آبگوشت کشک :
    • گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
    • سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
    • در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)
    • کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
    • وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.
    • برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.