طرز تهیه خورش بوقلمون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1079.jpg
    مواد لازم :

    گوشت بوقلمون 300 گرم
    سیب‌زمینی دو عدد
    شوید خشك دو قاشق غذاخوری
    پیاز خلال شده یك عدد
    تخم آفتا‌ب‌گردان یك قاشق غذاخوری
    روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
    آب، نمك و زعفران به میزان لازم

    طرز تهیه خورش بوقلمون :
    گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
    سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
    آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنید.
    وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.
    در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج میل كنید.