مواد لازم : گوشت بوقلمون 300 گرم سیبزمینی دو عدد شوید خشك دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده یك عدد تخم آفتابگردان یك قاشق غذاخوری روغنزیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری آب، نمك و زعفران به میزان لازم طرز تهیه خورش بوقلمون : گوشت بوقلمون را به تكههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید. سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود. آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه كنید. وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغنزیتون روی آن بریزید. در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل كنید.