رولت گوشت خمیری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1059.jpg
    مواد لازم :

    آرد سفید دو و نیم پیمانه
    بکینگ پودر ١ ق غ
    خمیر مایه ١ ق غ
    ماست نصف پیمانه
    شیر نصف پیمانه
    روغن مایع یک چهارم پیمانه
    نمک نصف ق چ
    شکر ١ ق غ

    مواد میانی:
    مایه گوشتی پیراشکی شامل گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز داغ فراوان و رب و ادویه+ هم حجم گوشت جعفری خرد شده + زرشک + گردو درشت خرد شده + تخم مرغ پخته

    طرز تهیه رولت گوشت خمیری :
    ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.( خمیر از ترلان کافه)
    خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1060.jpg
    کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.
    رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه بپزید تا رویش طلایی شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1061.jpg
    بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1059.jpg
    کالری کل هر رولت 2000
    کالری هر برش حدود 200 کالری
    (من مایه گوشتی رو غیر رژیمی و با روغن معمولی آماده کردم )