دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1053.jpg
    مواد لازم :

    ژله آلوورا یک بسته
    خامه صبحانه 100 گرم
    ژله انار یک بسته
    انار دون شده ژله آلوورا یک عدد

    طرز تهیه :
    ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1042.jpg
    دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1043.jpg

    نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1044.jpg
    50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1045.jpg

    بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1046.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1047.jpg

    بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1048.jpg

    بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1049.jpg

    همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1050.jpg

    سپس روی لایه دوم می ریزیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1051.jpg

    بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1052.jpg

    به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1053.jpg