شلغم و لبو را به سبکی جدید بپزید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1037.jpg
    پخت سبزی‌جات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامین‌ها و مواد مغذی درون آن‌ها را تا میزان زیادی حفظ می‌کند.

    مواد لازم :
    چغندر : یک کیلو
    آب : نصف پیمانه
    شکر : به میزان دلخواه

    طرز تهیه لبو :
    چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آنها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.
    در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.


    نکته : بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.
    با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

    طرز پخت شلغم با ماکروویو

    مواد لازم :

    شلغم : یک کیلو

    طرز تهیه شلغم :
    شلغم‌ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکاف‌های عمقی در آنها ایجاد کنید، نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را با درپوش به مدت 20- 15 دقیقه با درجه حداکثر 100%یا 900 وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یک بار شلغم‌ها را زیر و روکنید.
    می‌توان به شلغم‌های پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.

    نکته : چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می‌باشند و از آب آن می‌توان در تهیه بعضی از سس‌ها و خورش‌ها استفاده کرد.