طبخ ماهي قزل آلاي آب پز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1036.jpg

    مواد لازم :

    ماهی قزل آلا ۲ عدد درشت
    پیاز درشت یک عدد
    آب لیمو نصف استکان
    روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
    نمک و زرد چوبه و فلفل به میزان لازم
    آب یک استکان
    زیره سیاه کرمان ۱ قاشق مربا خوری نکوبیده

    طرز تهیه :
    ماهی را به درازا نصف کنید .
    ماهی پاک شده را به پیاز رنده شده و آب لیمو و نمک و زرد چوبه و فلفل و زیره و روغن زیتون آغشته کنید و یکی دو ساعت بگذاريد بماند . بعد آن را روی شعله پخش کن و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا پخته شود و دیگر برایش آبی باقی نماند.