مواد لازم : ماهی قزل آلا ۲ عدد درشت پیاز درشت یک عدد آب لیمو نصف استکان روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه و فلفل به میزان لازم آب یک استکان زیره سیاه کرمان ۱ قاشق مربا خوری نکوبیده طرز تهیه : ماهی را به درازا نصف کنید . ماهی پاک شده را به پیاز رنده شده و آب لیمو و نمک و زرد چوبه و فلفل و زیره و روغن زیتون آغشته کنید و یکی دو ساعت بگذاريد بماند . بعد آن را روی شعله پخش کن و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا پخته شود و دیگر برایش آبی باقی نماند.