روش تهیه‌ی کیسل لایه‌ای انار و شیر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1022.jpg
    کیسل، دسری است که از ترکیب آب یا پوره‌ی میوه‌های ترش با شکر و نشاسته‌ی سیب‌زمینی درست می‌شود. این دسر یکی از دسرهای سنتی قدیمی روسیه است. کیسل را به دو صورت سرد و گرم سرو می‌کنند. برای درست کردن این دسر، میوه های ترش ارجحیت دارند.

    مواد اولیه :

    شیر سرد یک لیتر
    آرد گندم هشت قاشق سوپ‌خوری
    شکر 200 گرم
    کره 50 گرم
    طرز تهیه :
    * ابتدا لایه شیری را به این ترتیب آماده کنید: کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود.
    * کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود.
    * بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

    مواد لازم جهت کیسل انار :

    آب انار تازه 750 میلی‌لیتر
    نشاسته گل شش قاشق سوپ‌خوری
    پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
    شکر 200 گرم
    بیسکویت ساده شکلاتی به میزان لازم
    آب سرد یک سوم پیمانه
    طرز تهیه کیسل انار :
    * آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید.
    * نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
    * پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید.
    * ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود.
    * پس از این که خنک شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد.
    * پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.