روش پخت مارچوبه با ژامبون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1011.jpg
    مواد لازم برای ۶ نفر:

    ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶ ورق
    کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط
    سس مایونز ۱ لیوان
    نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد
    برگ مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند
    طرز تهیه:
    برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.