آیا تزریق بوتاکس سن بخصوصی دارد؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/9/15 در انجمن پوست و مو

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    06ec1e1912f94cf3c6949184c53ca23f.jpg

    برای درمان چین و چروک های پوستی معمولا شیوه های گوناگونی وجود دارد که یکی از شیوه هایی که این روزها بسیار طرفدار پیدا کرده است و برای آن عارضه های کمی گفته شده تزریق بوتاکس می باشد ولی باید توجه کنید که این جراحی زیبایی را زیر نظر پزشک و در کلینیک های زیبایی انجام دهید تا عارضه های جانبی نداشته و مطمئن تر باشد

    چین و چروک ها معمولا در سنین بالا رخ می دهند اما ژنتیک نیز در بروز آن نیز موثر می باشد.اولین چین و چروک ها در ناحیه پیشانی رخ می دهد و سپس این چین و چروک ها در اطراف چشم نیز به وقوع می پیوندند که برای رفع آن بهتر است به سراغ تزریق بوتاکس برویم.

    اما این سوال نیز ممکن است در ذهن تان به وجود آید که در چه سنی می توان عمل بوتاکس را انجام داد؟ که در ادامه به یافتن پاسخ این پرسش هستیم.
    با تزریق بوتاکس که نوعی پروتئین حاصل از یک باکتری است، می‌توان از انقباض این عضلات و ایجاد چروک پیشگیری و چروک‌های موجود را درمان کرد. بهترین سن تزریق بوتاکس بین سنین ۲۰ تا ۶۵ سال است و استفاده از آن کاربردهای مختلفی دارد؛ پیشگیری از چروک، درمان خطوط ناحیه پیشانی، اطراف چشم و خط اخم، بالا بردن ابرو(لیفت ابرو) و درمان تعریق بیش از حد زیر بغل و کف دست. اثر بوتاکس از ۲ ساعت بعد از تزریق شروع می‌شود و طی ۳ تا ۵ روز قابل مشاهده است و بعد از ۱۴ تا ۲۱ روز به حداکثر می‌رسد. دوام تاثیر بوتاکس حدود ۴ تا ۶ ماه است و بعد از این مدت اثر آن از بین می‌رود. البته بهتر است خانم‌های جوانی که باردار هستند، از بوتاکس استفاده نکنند و همچنین کسانی که دچار نارسایی حاد کلیوی یا بیماری‌های عصبی عضلانی هستند یا داروهای ضدانعقاد مثل هپارین و وارفاین مصرف می‌کنند، نباید بوتاکس تزریق کنند.

    استفاده از بوتاکس در درجه اول در رفع چین و چروک‌های پیشانی و بعد چین‌های قاعده بینی که به آن «چین‌های خرگوشی» گفته می‌شود و سپس چین وچروک‌های لب بالا موثر است. البته بوتاکس خطرهایی نیز دارد که برای کاهش آن بهتر است حتما متخصص آن را تزریق کند. از جمله این موارد، واکنش آلرژیک است. همچنین ممکن است به دلیل انقباض ماهیچه‌ها، باعث ایجاد اخم دائم یا حالت متعجب شود.