پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo995.jpg



    مواد لازم برای خمیر پیتزا :

    آرد سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
    شکر یا عسل دو قاشق مرباخوری
    نمک یک و نیم قاشق مرباخوری
    پودر خمیر مایه فوری یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
    روغن زیتون یک و نیم قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای روی پیتزا :

    روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی له شده یک و سه چهارم پیمانه
    ریحان یک قاشق غذاخوری
    سیر ۲ حبه
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    پنیر مازارلا ۴۰۰گرم
    برگ ریحان تازه به مقدار لازم


    طرز تهیه پیتزا گوجه ای :

    *آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
    *خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
    *فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    *خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
    *پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.