مواد لازم : بادمجان دو عدد سیب زمینی آب پز سه عدد پیاز و تخم مرغ یك عدد جعفری خردشده یك قاشق غذاخوری پنیر پیتزا 30 گرم نمك و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم طرز تهیه كتلت بادمجان : بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.