كتلت بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo988.jpg




    مواد لازم :

    بادمجان دو عدد
    سیب زمینی آب پز سه عدد
    پیاز و تخم مرغ یك عدد
    جعفری خردشده یك قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا 30 گرم
    نمك و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه كتلت بادمجان :
    بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.