طرز تهیه نان کشمشی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo981.jpg
    مواد لازم :

    رنده پوست ليمو ترش 1/2 و 1قاشق چايخوري
    نمک 1 قاشق چايخوري
    کره 100 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    شير ولرم 1/2 و 1پيمانه
    شكر 1/3 پيمانه
    پودر خمير ترش 30گرم
    آرد 500 گرم حدود 5 پيمانه
    كشمش 100 گرم
    آب ليمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری

    طرز تهيه نان کشمشی :
    1-كشمش ها را شسته خشك كرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود .
    2-آرد رادر يك ظرف الك نموده وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
    3-روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
    4-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
    5-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
    6-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط كنيد و خمير را درقالب مستطيل به طول 8*7*30 سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجدداً ور بيايد .
    7-فر را روي حرارت 400 فارنهايت گرم نموده .
    8-نان را در دومين طبقه از كف فر بمدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .