مواد لازم : رنده پوست ليمو ترش 1/2 و 1قاشق چايخوري نمک 1 قاشق چايخوري کره 100 گرم تخم مرغ 2 عدد شير ولرم 1/2 و 1پيمانه شكر 1/3 پيمانه پودر خمير ترش 30گرم آرد 500 گرم حدود 5 پيمانه كشمش 100 گرم آب ليمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری طرز تهيه نان کشمشی : 1-كشمش ها را شسته خشك كرده با آب ليمو مخلوط نموده تا نرم شود . 2-آرد رادر يك ظرف الك نموده وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط نموده و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .) 3-روي پيش خمير را بپوشانيد ده دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد . 4-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد . 5-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود . 6-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط كنيد و خمير را درقالب مستطيل به طول 8*7*30 سانتي متر چرب شده بريزيد و پانزده دقيقه ديگر بگذاريد بماند تا مجدداً ور بيايد . 7-فر را روي حرارت 400 فارنهايت گرم نموده . 8-نان را در دومين طبقه از كف فر بمدت پنجاه تا شصت دقيقه بپزيد سپس مقداري كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .