طرز تهیه فلافل پنیر محلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo973.jpg
    مواد لازم :

    پنیر محلی ۳۵۰ گرم
    آرد نخود ۱۰ قاشق غذاخوری
    جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به مقدار کافی
    آب به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن

    طرز تهیه :
    ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.