● مواد لازم : پنیر محلی ۳۵۰ گرم آرد نخود ۱۰ قاشق غذاخوری جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار کافی آب به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن ● طرز تهیه : ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.