كوكوي پاغازه (غذاي سنتي كرمانشاه)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo967.jpg
    مواد لازم :

    پاغازه ۵/۰ کیلو گرم
    آرد ۱ الی ۲ قاشق
    پیاز ۱ عدد
    تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    سیر رنده شده ۱ حبه
    روغن ۱ قاشق برای سرخ کردن

    طرز تهیه :
    فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
    پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

    پاغازه

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo966.jpg