برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo965.jpg
    مواد لازم برای ۴ نفر :

    روغن زیتون ۳ قاشق مرباخوری
    ران مرغ بدون پوست و استخوان ۴۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک عدد
    فلفل دلمه ای سبز خرد شده یک عدد
    سیر له شده ۴ حبه
    آویشن خشک یک قاشق مرباخوری
    برنج خشک ۳ چهارم پیمانه
    زعفران کمی
    آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
    نمک و فلفل به میزان کافی
    گوجه فرنگی رنده شده ۲۲۴ گرم
    زیتون سیاه و سبز بدون دانه هر کدام ۱۰ عدد

    طرز تهیه برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی :
    فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
    در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
    بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

    ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :
    کالری : ۳۶۴
    کربوهیدرات : ۴۱ گرم
    کلسترول : ۷۰ میلی گرم
    پروتئین : ۲۲ گرم
    چربی : ۱۲ گرم
    فیبر : ۴ گرم