مواد لازم برای ۴ نفر : روغن زیتون ۳ قاشق مرباخوری ران مرغ بدون پوست و استخوان ۴۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده یک عدد سیر له شده ۴ حبه آویشن خشک یک قاشق مرباخوری برنج خشک ۳ چهارم پیمانه زعفران کمی آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه نمک و فلفل به میزان کافی گوجه فرنگی رنده شده ۲۲۴ گرم زیتون سیاه و سبز بدون دانه هر کدام ۱۰ عدد طرز تهیه برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی : فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید. در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید. بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد. ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه : کالری : ۳۶۴ کربوهیدرات : ۴۱ گرم کلسترول : ۷۰ میلی گرم پروتئین : ۲۲ گرم چربی : ۱۲ گرم فیبر : ۴ گرم