● مواد لازم برای ۶ نفر : ران مرغ ۶ عدد روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ۱عدد آرد سفید گندم ۲ قاشق غذاخوری آب مرغ یک ونیم پیمانه پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری ● مواد لازم برای سرو : سیب زمینی ۳۵۰ گرم هویج ۱عدد نخود سبز ۱ لیوان سس خردل یک دوم قاشق چایخوری آب پرتقال یک دوم پیمانه پوست پرتقال رنده شده یک و نیم قاشق چایخوری ماست چکیده ۴ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به میزان لازم ● روش تهیه: - از قبل فر را با حرارت ۳۵۰ درجه ی فار نهایت (۱۷۷درجه ی سانتی گراد) گرم کنید. - ران های مرغ را بشویید. در تابه مقدار کمی روغن ریخته و آنها کمی تفت دهید. - سپس پیاز را اضافه نموده و تفت دهید. آنگاه آرد را افزوده و بعد از آن آب مرغ و آویشن را اضافه نمایید و بگذارید یک ساعت در فر بپزد. - سیبزمینی را پوست گرفته و دو قسمت کنید و در آب جوش و کمی نمک بپزید. - هویجها را از طول برش دهید و همراه نخود فرنگی بپزید. ● نحوه ی سرو غذا برای کودکان: ۱) یک عدد از رانها را بردارید، استخوان آن را جدا کنید و همراه سیب زمینی، هویج و نخود فرنگی در مخلوط کن به صورت پوره در آورید و سپس به کودک بدهید. (کودک ۱۲- ۹ماهه) ۲) یک ران دیگر را بدون استخوان کرده و به دلخواه قطعه قطعه نموده و همراه کمی از آب مرغ و سبزیجات پخته داخل بشقاب کودک نو پا بچینید. (کودک ۱۸- ۱۲ ماهه) ۳)دو قطعه ی دیگر مرغ را در ظرف سرو غذای کودک قرار دهید و سس خردل، آب و پوست رنده شده ی پرتقال، ماست چکیده و ادویه را با هم مخلوط کرده و مانند سس روی مرغها بریزید. سپس همراه سبزیجات سرو نمایید و با کمی جعفری آن را تزیین کنید.