طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد. ● مواد لازم : آب مرغ تقریبا غلیظ ۲ فنجان زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲ قاشق سوپ خوری آبلیمو نصف استکان کره ۵۰ گرم زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری شکر ۱ قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار دلخواه ● طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید : ۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود . ۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم . ۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم . ۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .