طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo957.jpg
    طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.


    ● مواد لازم :

    آب مرغ تقریبا غلیظ ۲ فنجان
    زرده تخم مرغ ۲ عدد
    آرد ۲ قاشق سوپ خوری
    آبلیمو نصف استکان
    کره ۵۰ گرم
    زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
    شکر ۱ قاشق مربا خوری
    نمک و فلفل به مقدار دلخواه

    طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :
    ۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
    ۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
    ۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
    ۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .