با مهارت کامل آرایش کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/9/15 در انجمن پوست و مو

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    در زمان میکاپ ، نخستین چیزی که باید به فکرش باشید، استفاده از نرم کننده پوست است. همه‌ ما آگاهیم که نرم کننده در حقیقت مرطوب کننده پوست است که خیلی در آرایش لازم داریم ، و همچنین یک زیرسازی صاف برای آرایش را مهیا می‌کند. ولی “لوسی پرایمرز” آرایشگر لوازم آرایشیGorgeous اعتقاد دارد: از فونداسیون بلافاصله، روی مرطوب کننده استفاده نکنید.

بعد از دوش گرفتن در صبح، فورا مرطوب کننده بزنید و حداقل ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کاملا جذب شود و سپس از فونداسیون استفاده کنید و اگر از کرم دور چشم استفاده می‌کنید، آن را در ناحیه‌ی حساس زیر چشم بکار نبرید.

فقط به آهستگی کرم دور چشم را در اطراف بالای استخوان گونه بمالید. پوست این ناحیه، بطور طبیعی کرم را جذب می‌کند، درست مانند مو که آب را بالا می‌کشد.

انتخاب فونداسیون
    وقتی که فونداسیون انتخاب می‌کنید، همیشه باید موقع تست کردن مقداری از آن را به صورت و خط آرواره بمالید. هرگز آنرا در پشت دستتان تست نکنید. فونداسیونی که مناسب رنگ پوستتان باشد، باید براحتی با رنگ گردنتان ترکیب شود و خطوط مشخصی باقی نگذارد.

در موقع استفاده، از یک قلم‌موی فونداسیون استفاده کنید. زیرا به شما کمک می‌کند که بطور یکنواخت آرایش کنید و پوست زیبا و ابریشمی داشته باشید. لوسی می‌گوید: من دوست دارم که از یک قلم‌مو برای زدن فونداسیون استفاده کنم، زیرا بهداشتی‌تر و با صرفه‌تر است. و اما باید حتما حداقل هفته‌ای یکبار قلم‌موهایتان را بشویید.

او توصیه می‌کند که از مقدار کمی فونداسیون استفاده کنید و پس از آن کانسیلر بکار ببرید. او اضافه می‌کند: اگر آنقدر خوش شانس هستید که پوست صاف و یک دستی دارید، و فقط به کمی پوشش نیاز دارید، به تنهایی از کانسیلر استفاده کنید.

آرایش درست چشم‌ها
    اولین قدمی که باید قبل از آرایش چشم بردارید، استفاده از پرایمر است. لوسی می‌گوید: پرایمر نه تنها به آرایش چشم شما قدرت ماندگاری بیشتری می‌دهد، بلکه رنگ بهتری نیز بدست خواهید آورد.

وقتی که از سایه چشم استفاده می‌کنید، رنگ‌ها را به آرامی بکار ببرید، زیرا سایه زدن، راحت‌تر از پاک کردن سایه‌ی اضافه است.

از خط مژه تا ابرو را با یک �