10 جاذبه شگفت‌انگیز طبیعت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏22/6/15 در انجمن ایرانگردی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    در این مطلب 10 شگفتی دنیا را برایتان معرفی کرده ایم که بسیار عجیب و زیبا هستند و مسلما شناخت آنها برایتان جذابیت خواهد داشت.

    طبیعت جاذبه های شگفت انگیز بسیاری دارد که نوع بشر فقط بخشی از آنها را کشف کرده است و بسیاری از آنها همچنان ناشناخته هستند. در این مطلب 10 شگفتی دنیا را برایتان معرفی کرده ایم که بسیار عجیب و زیبا هستند و مسلما شناخت آنها برایتان جذابیت خواهد داشت.



    1.جنگل در اعماق دریا
    کاندج در قزاقستان واقع شده است و با نام جنگل زیردریایی نیز شناخته می شود. در سال 1911 میلادی، در نتیجه زمین لرزه، سدی در این منطقه ایجاد شد و آب ها در کنار هم دریاچه ای تشکیل دادند. در نتیجه زمین لرزه، همه درختان به زیر آب فرو رفته اند و همچنان نیز در این دریاچه به حیات خود ادامه می دهند. این جنگل که در زیر آب است، حدود 400 متر عرض و 9 متر ارتفاع دارد.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_9.jpg

    2. ابرهای غول آسای بیجینگ
    این ابرهای سهمگین و بسیار عظیم، آخرین بار در سال 2012 میلادی در آسمان بیجینگ مشاهده شده اند. این ابر بیشتر شبیه منظره ای است که انفجار هسته ای ایجاد می کند. همچون قارچی عظیم در آسمان خودنمایی می کند. این توده که فقط شبیه ابر است و ابر واقعی نیست، در نتیجه گرمای بخش بالایی جو زمین ایجاد می شود.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_8.jpg

    3. خونریزی قطب جنوب
    رنگ قرمزی که در میان سفیدی های قطب جنوب مشاهده می کنید، اکسید آهن سمی است که از تیلور گلاسیا به رودخانه بانی در غرب روانه می شود. آن را به خون ریزی شباهت می دهند زیرا رنگ این اکسید قرمز است. این منظره را می توانید در ویکتوریا لند در قطب جنوب مشاهده کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_7.jpg

    4. نورباران در مسکو
    این منظره بسیار زیبا که همچون ستون های نوری نمایان شده است، از انعکاس نور روی غار یخی ایجاد شده است. خورشید منبع اصلی این نور است به همین دلیل به آن سولار پیلار می گویند. برای تماشای این منظره باید به آیداهو در مسکو سفر کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_6.jpg

    5. دشت نمک بولیوی
    این دشت بسیار زیبا در نزدیکی کوهستان آندیز در جنوب غربی بولیوی واقع شده است. این دشت حدود 10582 کیلومتر وسعت دارد و حدود 3656 متر از سطح دریا بالاتر است. اینجا منطقه ای است که آسمان می تواند تصور خود را بر زمین ببیند. شاید بتوان به آن آینه آسمان نیز لقب داد.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_5.jpg

    6. موج بلوری
    همه ما امواج آبی دریا که به شن های ساحل برخورد می کنند را دیده ایم. اما امواجی که همچون بلور در شب بتابند و برق بزنند را مسلما هیچ کدام ندیده اید. این تصویر کاملا واقعی است و هیچ نوع ترفند فتوشاپی برای خلق این منظره استفاده نشده است. این قطره های ریز و درخشنده آبی رنگ در واقع پلانکتون های گیاهی به نام «بایولومینانس» هستند. آنها در موقعیت های سخت برای حفاظت از خودشان نور آبی و درخشان از خود متصاعد می کنند. از طرف دیگر، گفته می شود، فسفرها در مواجهه با باد به رنگ آبی درخشان خودنمایی می کنند.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_4.jpg

    7. غار کریستال های غول آسا
    این غار عجیب نیز در مکزیک قرار دارد. ماده اصلی تشکیل دهنده این کریستال ها، سنگ گچ (بزرگ ترین کریستال دنیا) است. ارتفاع این کریستال ها حدود 11 متر و وزن آنها حدود 55 تن است. حرارت داخل این غار 58 درجه سانتی گراد و درجه رطوبت 99 درصد است. بنابراین، بدون تجهیزات و لباس های مخصوص نمی توان وارد این غار شد. هیچ انسانی حتی ده دقیقه هم نمی تواند داخل این غار دوام بیاورد.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_3.jpg

    8. آبشار زیرزمینی بسیار بزرگ در مکزیک
    این آبشار فوق العاده زیبا است و در کشور مکزیک قرار دارد.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_2.jpg

    9. به هم چسبیدگی حباب ها
    در کانادا دریاچه ای به نام «آبراهام» وجود دارد که در شمال رودخانه ساسکاتچوان در آلبرت غربی واقع شده است. این دریاچه در سال 1972 میلادی شکل گرفته است و نام آن نیز از سیلاس آبراهام گرفته شده است. همیشه مقدار زیادی گاز متان از این دریاچه متصاعد می شود که موجب شکل گرفتن حباب روی آن شده است. در زمستان، هنگامی که آب یخ می زند، این حباب ها به یکدیگر می چسبند و توده های زیبایی از حباب را تشکیل می دهند.

    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634_1.jpg

    10. رعد و برق آتشفشانی
    در برخی مکان ها همزمان با فوران آتشفشان، در میان دود و مه و ابر موجود رعد و برقی نیز می زند که منظره بسیار عجیب و جالبی می سازند. دانشمندان اعتقاد دارند این رعد و برق در نتیجه اصابت سنگ‌ریزه ها، عناصر گازها و خاکستر ها ایجاد می شوند. این رعد وبرق بسیار جالب از عناصر سنگ های تیره و کدر به وجود می آید به همین دلیل نام انگلیسی آن Dirty Thunderstorm است.



    awww.beytoote.com_images_stories_iran_ir2634.jpg