این افراد پوستشان را لیزر نکنند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/9/15 در انجمن پوست و مو

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    58f8c1cda6cf6730b20765a4462aec87.jpg

    ‌‌‌استفاده از امواج قوي ليزر خطري ندارد؟ ليزر نمي‌تواند باعث سرطان شود؟‌
    ‌‌ به‌ هر حال‌ هر روشي‌ يك‌ سري‌ معايب‌ را هم‌ حتما در پي‌ دارد اما اين‌ را به‌ جرات‌ مي‌توانم‌ بگويم‌ كه‌ اگر از اين‌ وسيله‌ به‌ جا و با رعايت‌ مسائل‌ ايمني‌ استفاده‌ شود، نه‌ تنها خطر و عوارض‌ خاصي‌ را در پي‌ ندارد بلكه‌ مي‌تواند بسيار كمك‌كننده‌ باشد. در مورد سرطان‌ هم‌ بايد بگويم‌ كه‌ تا حالا هيچ‌ گزارشي‌ مبني‌ بر اين‌ كه‌ ليزر سرطان‌زاست، وجود نداشته‌ و سرطان، عارضه‌ ليزر نيست. ‌‌اين‌ نكات‌ ايمني‌ كه‌ شما ‌ به‌ آن‌ اشاره‌ مي‌كنيد، چه‌ چيزهايي‌ هستند؟‌
    ‌‌ نكات‌ ايمني‌ مختلفي‌ وجود دارد؛ مثلا فردي‌ كه‌ در حال‌ درمان‌ با ليزر است‌ بايد از عينك‌هاي‌ مخصوصي‌ استفاده‌ كند تا چشمانش‌ پوشيده‌ و محافظت‌ شوند چون‌ اصابت‌ اشعه‌ ليزر به‌ چشم‌ مي‌تواند مشكل‌ساز شود. در ضمن‌ بايد تهويه‌ خوبي‌ هم‌ در محل‌ انجام‌ ليزر وجود داشته‌ باشد، چون‌ ذراتي‌ كه‌ به‌ دنبال‌ كار با ليزر در هوا پخش‌ مي‌شوند مي‌توانند وارد ريه‌ها شوند و از اين‌ طريق‌ برخي‌ از عفونت‌ها مثل‌ ايدز و هپاتيت‌ را انتقال‌ دهند.‌ ازنظر تكنيكي‌ هم‌ ممكن‌ است‌ استفاده‌ از ليزر عوارضي‌ را بر روي‌ پوست‌ داشته‌ باشد كه‌ هرچه‌ مهارت‌ پزشك‌ متخصص‌ در استفاده‌ از ليزر بيشتر باشد احتمال‌ بروز آنها هم‌ كمتر مي‌شود. " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">ازنظر تكنيكي‌ ممكن‌ است‌ استفاده‌ از ليزر عوارضي‌ را بر روي‌ پوست‌ داشته‌ باشد كه‌ هرچه‌ مهارت‌ پزشك‌ متخصص‌ در استفاده‌ از ليزر بيشتر باشد احتمال‌ بروز آنها هم‌ كمتر مي‌شود.


    در خصوص اینکه لیزر برای چه کسانی ممنوع است، گفت: لیزر موهای زائد برای برخی افراد کاربرد چندانی ندارد یا ممنوع است و اگر توسط پزشک مجرب متخصص و کارآموز انجام شود میزان عوارض آن بسیار کم است.

    وی با اشاره به اینکه لیزر برای کسانی که عفونت پوستی و یا تبخال فعال دارند نباید انجام شود گفت: از آنجا که ممکن است موجب انتشار ویروس شود تا زمانی که ترمیم نشده ممنوع است.

    احسانی در ادامه گفت: زنان باردار و شیرده و همچنین برخی از بیماری‌های پوستی که زخم شدن پوست توسط لیزر باعث فعال شدن بیماری زمینه‌ای می‌شود نیز نباید انجام شود، از جمله بیماری‌های پسوریازیس و صدف که احتمال فعال شدن بیماری در ناحیه وجود دارد.

    این متخصص به لیزر در افراد با پوست‌های تیره اشاره کرد و گفت: در پوست‌های خیلی تیره لیزر باید با احتیاط انجام شود چرا که ریسک ایجاد شدن لک‌های سفید زیاد است.

    احسانی عنوان کرد: کسانی که زمینه گوشت اضافه نیز دارند و یا دچار بیماری‌های اعصاب و روان هستند نیز نباید لیزر انجام دهند.

    وی در پایان یادآور شد: لیزر در مصرف کنندگان قرص آکوتان تا ۶ ماه بعد از آن توصیه نمی‌شود چرا که احتمال لک و سوختگی را بعد از لیزر افزایش می‌دهد.