مرغ با کرم ترخون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo938.jpg
    مواد لازم :

    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
    سینه مرغ 4 عدد
    پیاز 1 عدد، خرد شده
    سیر 1 تا 2 حبه، ریز یا رنده شده
    قارچ 200 گرم، ورقه شده
    آب مرغ 1 پیمانه
    سس سفید 1 پیمانه، رقیق
    ترخون تازه 1/4 پیمانه، خرد شده
    جعفری تازه خرد شده کمی
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    ترخون و جعفری برای تزئین
    اگر ترخون خشک بود 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه مرغ با کرم ترخون :
    مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و سینه‌های بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ‌ها طلایی شوند.
    مرحله 2 - حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغ‌ها زمان پخت دهید، سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.
    مرحله 3 - پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آن‌ها قهوه ای نشود.
    مرحله 4 - قارچ‌ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس مرغ‌ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید.
    مرحله 5 - سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.