مواد لازم : روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سینه مرغ 4 عدد پیاز 1 عدد، خرد شده سیر 1 تا 2 حبه، ریز یا رنده شده قارچ 200 گرم، ورقه شده آب مرغ 1 پیمانه سس سفید 1 پیمانه، رقیق ترخون تازه 1/4 پیمانه، خرد شده جعفری تازه خرد شده کمی نمک و فلفل به مقدار لازم ترخون و جعفری برای تزئین اگر ترخون خشک بود 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مرغ با کرم ترخون : مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و سینههای بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغها طلایی شوند. مرحله 2 - حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغها زمان پخت دهید، سپس آنها را از تابه خارج کنید. مرحله 3 - پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود. مرحله 4 - قارچها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس مرغها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید. مرحله 5 - سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.