پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شوید. مواد لازم برای 4 نفر : آرد سفید ساده 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد، زده شده شیر 1 پیمانه آب سرد 4 قاشق غذاخوری موز 4 عدد عسل ساده 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : مرحله 1 - آرد، شیر، تخم مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و روان درست شود. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. مرحله 2 - پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید. مرحله 3 - تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید. مرحله 4 - پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید. نکات • پنکیک را می توانید به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.