طرز تهیه خورش غوره

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo921.jpg
    سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

    این خورش هم مخصوص آن‌هایی که غذاهای ترش را دوست دارند.

    مواد اولیه :

    گوشت خرد شده نیم کیلو گرم
    پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
    غوره 350 گرم
    نعنا و جعفری یک کیلوگرم
    روغن و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه خورش غوره :
    گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.
    سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.
    وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
    پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.
    در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.