سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم. این خورش هم مخصوص آنهایی که غذاهای ترش را دوست دارند. مواد اولیه : گوشت خرد شده نیم کیلو گرم پیاز داغ دو قاشق غذاخوری غوره 350 گرم نعنا و جعفری یک کیلوگرم روغن و نمک به میزان لازم طرز تهیه خورش غوره : گوشت را همراه پیاز داغ میگذاریم بپزد. سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم. پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد. در صورت تمایل میتوانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.