اسکراب نعناع چه فوایدی برای پوست بدن دارد؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/10/15 در انجمن پوست و مو

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    777b942bfaf23a0a002b6d550f0de86a.jpg

    بکارگیری اسکراب های بدن به منظور پیشگیری از پیر و چروک شدن بدن در صورتی که چهره صاف و جوانی داریم واجب است ، بعضی از بهترین فرمول ساخت ها و مواردی برای درست کردن اسکراب های طبیعی با ترکیباتی که در آشپزخانه تان پیدا می شود را برای شما تهیه کرده ایم :


    استفاده از نمک دریایی(به منظور داشتن یک اسکراب قدرتمند) یا شکر قهوه ای ارگانیک(سازگار با پوست های حساس) به عنوان زیرلایه توصیه می شود. همه این نسخه ها به روغن نارگیل خالص نیازمندند چرا که این ماده یک ضد قارچ طبیعیست وبه منظورآبرسانی بهینه به پوست، سریع جذب می شود. همچنین می توانید روغن های زیتون، گردو، آووکادو یا روغن آفتابگردان را جایگزین کنید گرچه ممکن است این گزینه ها غلظت بیشتری داشته باشند.

    هنگام مخلوط کردن، روغن باید به حالت مایع باشد. بهترین راه برای آب کردن روغن جامد نارگیل گذاشتن قابلمه روی شعله کم است. به هم زدن ادامه بدهید تا نرم شود، سپس شعله را خاموش کرده بگذارید در دمای اتاق سرد شود. اگر از مایکروویو استفاده می کنید، هر بار به مدت 10 ثانیه گرما دهید تا آب شود. حرارت می تواند خاصیت درمانی روغن ها را تغییر دهد، بنابراین بهتر است از حرارت کمتری استفاده کنید.

    برای جوانسازی پوستتان ، اسکراب را دایره وار (به صورت دایره های کوچک) و به آرامی، در سراسر پوست بدنتان ماساژ دهید.

    اسکراب نعناع
    نعناع به عنوان یک گیاه دارویی معطر استفاده می شود که رایحه خوبش آن را برای یک اسکراب مقوی بودن مناسب می کند. در این نسخه، آن را با دانه قهوه ساییده شده ترکیب می کنیم تا پوست را ازسلول های مرده زدوده و کافئین طبیعی آزاد شده، ورم و التهابات را با منقبض کردن موقتی رگ های خونی کاهش دهد.

    ترکیبات:
    نصف فنجان قهوه ساییده شده
    2 قاشق غذاخوری برگ نعناع یا 2 عدد چای کیسه ای نعناع
    نصف فنجان شکر
    نصف فنجان روغن نارگیل

    دستور تهیه: اگر از نعناع تازه استفاده می کنید، همه برگ ها را از ساقه جدا کنید وروی یک ورقه آلومینیوم پهن کنید. آن را به مدت یک ساعت روی کمترین درجه داخل فر بگذارید . بگذارید برگ ها کاملا خنک شود و سپس آنها را با انگشتانتان خرد کنید تا به شکل پودر در بیاید. اگر از چای کیسه ای نعناع استفاده می کنید، پاکت را با قیچی ببرید و از برگ هایش استفاده کنید.قهوه، نعناع و شکر را در کاسه ای ترکیب کرده ، روغن را روی آنها بریزید و خوب به هم بزنید. این ترکیب را می توانید به مدت سه ماه در شیشه ای که درش را محکم بسته اید نگه دارید.