پلوی تند با مرغ یا میگو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo914.jpg





    ● مواد لازم :

    مرغ یا میگو ۳۰۰ گرم
    گوجه‌فرنگی فیله شده ۳ عدد
    فلفل چینی قرمز ۳ عدد
    کنسرو ذرت یک پیمانه
    گرد سیر و زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
    کره ۵۰ گرم
    سیب‌زمینی سرخ شده ۴ عدد متوسط
    قارچ ۲۵۰ گرم
    برنج ۵ پیمانه
    پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم


    طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :
    ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
    در مرحلهٔ بعد، گوجه‌فرنگی فیله‌شده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانی‌که آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابه‌لای برنج بریزید و آن را دم کنید.
    پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که به‌صورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.