پاستای نواری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo913.jpg

    مواد لازم:

    گوشت چرخ‌کرده ۴۵۰ گرم
    پیاز بزرگ یک عدد
    سیر (له‌شده یا رنده‌شده) یک حبه
    جعفری تازه (خردشده) ۵۰ گرم یا یک پیمانه
    تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) یک عدد
    روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری
    پنیر پارمسان رنده شده ۶۰ میلی‌لیتر یا ۴ قاشق سوپ‌خوری
    تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش‌شده ۲ پیمانه
    خمیر تازه داخل نان فانتزی یک پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

    با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

    برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش‌شده سرو کنید.