این روزها داشتن موهای مصنوعی از همه زمانهای دیگر آسان تر شده است. طبق آخرین دستاوردها در زمینه زیبایی، تقریبا بیش از یک سوم بانوان ا موهایشان را اکستنشن میکنند و تقریبا ۹۰ درصدشان این مو را پیش خودشان مخفی میکنند و به کسی نمی گویند وبسایت femalefirst.co.uk گزارش کرده است: مطابق یک نظرسنجی آنلاین که توسط وب سایت Hairtrade.com برگزار شده است، اکستنشن مو برای ۳۸ درصد خانمها بخشی از روتین زیباییشان است و ۸۷ درصد آنها این موضوع را در بین دوستان و خانوادهشان، یک راز نگاه داشتهاند. یکی از خانمهایی که در همین نظرسنجی شرکت داشته، گفته است: «اینطور نیست که من اکستنشن موهایم را یک راز نگه داشته باشم، فقط امروزه آنقدر اکستنشن مو تمیز در میآید که هیچکس نمیتواند بگوید که موهای خودم نیست! این محصول، چیزی است که اکثر بازیگران و خوانندگان مشهور از آن استفاده می کردهاند، اما امروزه در دسترس همگان قرار گرفته است، به طوری که انگار مخصوص هر کسی یک نوع اکستنشن ساختهاند!» خانمها میگویند برای اینکه ظاهری جدید پیدا کنند، از اکستنشن مو استفاده میکنند، حدود ۷۶ درصد هم برای اینکه به موهایشان حجم داده شود و موهایشان پرپشت گردد از اکستنشن بهره میبرند. شخص دیگری میافزاید: «اکستنشن، محصولی است که اصلا نمیتوان بدون آن زندگی کرد. اکستنشن به زندگی هر روزهی من زرق و برق بیشتری افزوده است و من هزینهی آنرا از مخارج ماهانهام فاکتور میگیرم. من تلاش میکنم تا این موضوع را مخفی نگه دارم، چرا که میخواهم مسحور کننده بنظر برسم. حتی شریک زندگی من هم متوجه نمیشود موهایم مال خودم نیست!» دو سوم خانمها هم میگویند که اگر دوستانشان اکستنشن کنند قادر به فهمیدن آن نیستند، حتی اگر خودشان اکستنشن کرده باشند!