طرز تهیه کاتلیس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo906.jpg


    مواد لازم :





    پياز یک عدد
    سير 2 تا 3 حبه
    گوشت چرخ كرده نیم کیلو گرم
    نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
    زردچوبه و زنجفيل به دلخواه
    گشنيز خرد شده یک استكان
    فلفل سبز 3 تا 4 عدد
    سيب‌زميني 1 كيلو
    پودر زيره سبز دو قاشق مرباخوری
    تخم‌مرغ 1 عدد
    ليموترش تازه 1 عدد

    طرز تهيه :

    در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و گوشت چرخ كرده را با انواع ادويه‌ها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

    مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيب‌زميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.

    نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيب‌زميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيب‌زميني گلوله‌اي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيب‌زميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيب‌زميني را در كف دست گرد كنيد.

    در ظرف ديگري تخم‌مرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخم‌مرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیس‌ها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.