مواد لازم : پياز یک عدد سير 2 تا 3 حبه گوشت چرخ كرده نیم کیلو گرم نمك و فلفل سياه به ميزان لازم زردچوبه و زنجفيل به دلخواه گشنيز خرد شده یک استكان فلفل سبز 3 تا 4 عدد سيبزميني 1 كيلو پودر زيره سبز دو قاشق مرباخوری تخممرغ 1 عدد ليموترش تازه 1 عدد طرز تهيه : در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و گوشت چرخ كرده را با انواع ادويهها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيبزميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد. نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيبزميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيبزميني گلولهاي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيبزميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيبزميني را در كف دست گرد كنيد. در ظرف ديگري تخممرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخممرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیسها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.