دسر ماست و خرما

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo904.jpg




    مواد اولیه :



    پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری(۲۰ گرم)
    آب نصف پیمانه(۸۰ میلی لیتر)
    ماست یک و نیم پیمانه(۳۰۰ گرم)
    خرما بدون پوست و هسته ۱۲ عدد(۲۰۰ گرم)
    خامه شیرین شده یک پیمانه(۲۰۰ گرم)
    عرق بیدمشک یک قاشق چایخوری(هفت میلی لیتر)



    طرز تهیه:



    پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود. ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم. خامه را با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم. ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم. مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود، سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.