فالوده هندوانه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo900.jpg


    مواد لازم:

    آب هندوانه 500 میلی‌لیتر یا 2 پیمانه
    شكر 100 گرم
    فالوده 500 گرم
    پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ‌خوری
    عرق نسترن یا آب یك‌دوم پیمانه


    روش تهیه:

    هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت 3 تا4 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از این زمان مواد را از یخچال خارج كرده و كف قالب را به مدت 5 ثانیه داخل آب‌جوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.



    نکته :

    از عرق بیدمشك نیز می‌توان به‌جای عرق نسترن استفاده كرد.



    اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم كنید.



    فوت آشپزی:

    مایعات فالوده را از صافی عبور دهید و از رشته های فالوده استفاده کنید.هندوانه باید به دمای محیط برسد.