جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطارتان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo893.jpg








    مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر:





    سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته 1کیلو
    سیر کوبیده 3 تا 4 حبه
    پیاز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد
    گوجه فرنگی کوچک 8-10 عدد
    فلفل دلمه ای خورد کرده 1-2 عدد
    نعنای خشک 1قاشق مرباخوری
    آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون نصف پیمانه
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم




    طرز تهيه :



    روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .



    تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.



    سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .



    نوش جان ، التماس دعا