♦ این مقدار برای ۳-۴ نفر کافیست. مواد لازم: عدس یک پیمانه پلوپز گوشت قرمز ۱۵۰ گرم پیاز یک عدد کوچک هویج ۲ عدد متوسط جعفری ۵۰ گرم آرد ۳ قاشق غذاخوری شیر دو لیوان نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار دلخواه روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری کره(در صورت دلخواه) ۳۰ گرم آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: • عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید. • گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید. • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید. • گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید. • ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. • عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید. • نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید. • هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید. • عدس های پخته را داخل صافی بریزید. • شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل) • کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. • عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید. • در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید. • در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید. • سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.