طرز تهیه سوپ گوشت و عدس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_housekeeping_hou2765.jpg

    ♦ این مقدار برای ۳-۴ نفر کافیست.

    مواد لازم:


    عدس

    یک پیمانه پلوپز

    گوشت قرمز

    ۱۵۰ گرم

    پیاز

    یک عدد کوچک

    هویج

    ۲ عدد متوسط

    جعفری

    ۵۰ گرم

    آرد

    ۳ قاشق غذاخوری

    شیر

    دو لیوان

    نمک

    به مقدار لازم

    فلفل سیاه

    به مقدار دلخواه

    روغن مایع

    ۲ قاشق غذاخوری

    کره(در صورت دلخواه)

    ۳۰ گرم

    آب لیمو

    ۲ قاشق غذاخوری





    طرز تهیه:

    • عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.

    • گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.

    • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.

    • گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.

    • ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    • عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.

    • نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.

    • هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.

    • عدس های پخته را داخل صافی بریزید.

    • شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)

    • کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

    • عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.

    • در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.

    • در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.

    • سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.