آبگوشت بامیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo879.jpg



    مواد لازم:



    گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
    پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
    بامیه ۴۰۰ گرم
    گوجه رنده شده ۳ عدد
    نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم
    رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری












    طرز تهیه:



    گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .



    نکته ها:



    ۱ . آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.



    ۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.