مواد اولیه : سينهمرغ يك عدد پیاز يك عدد فلفل دلمهاي سبز نصف عدد آرد سويا دو قاشق غذاخوري زعفران نصف قاشق چايخوري زنجبيل تازه رنده شده يك قاشق مرباخوري آبليمو به میزان لازم كره، نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: سينهمرغ را چرخ ميكنيم. پياز را رنده كرده آب آن را ميگيريم و با گوشت مخلوط ميكنيم. فلفل دلمهاي را ساطوري كرده به همراه نمك، فلفل و زنجبيل به گوشت افزوده و ورز ميدهيم. مقدار كمي از زعفران دم كرده و آرد سويا را نيز ميافزاييم و مجددا به ورز دادن ادامه ميدهيم. مواد را داخل يخچال به مدت دو ساعت قرار ميدهيم تا مزهدار شود. قسمت گريل فر را روشن ميكنيم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سيني فر فويل كشيده و گوشت را روي آن پهن ميكنيم تا صاف و يكدست شود. با كمك قلممو روي مواد زعفران ماليده و با كاردك روي گوشت خطوطي را به شكل دلخواه ايجاد ميكنيم. البته قبل از اينكه سيني را داخل فر بگذاريم كره را تكهتكه كرده و روي مواد قرار ميدهيم. سيني را در بالاترين طبقه فر به مدت 15 دقيقه ميگذاريم نكتــه: در صورت نداشتن چرخ گوشت، گوشت يخ زده را تكه تكه كرده و ساطوري ميكنيم.