مواد لازم : ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه سركه يك قاشق غذاخوري تخممرغ يك عدد بيكينگ پودر 1/4 قاشق چايخوري نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم مواد لازم ميانی : اسفناج 500 گرم پياز يك عدد پنير سفيد 50 گرم كره يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناجهاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخممرغ، آرد ذرت، بيكينگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يكدستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخممرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.